agoda.cz Osobně snad nejvíce používám Agodu,dobré ceny,spolehlivost a bonusový program. .

Agoda

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

57 reakcí

já mám teda jedinou zkušenost a hned špatnou. 

na krétě jsem přes ně vzal 1 noc v hotelu, protože to měli o 5€ levnější něž booking. 

psali, že cena je finální a zahrnuje všechny poplatky, přesto v hotelu jsem musel doplatit dalších 5€, jinak by mně neubytovali. 

pak to ubytko bylo navíc hrozný, tak jsem psal zprávu na agodu, nikdo se neozval (už měsíc). 
zatímco na bookingu je i české číslo, kam se dá zavolat, na agodu jsem se nedokázal nikdy spojit na živého člověka. ani chat, ani telefon.

0 Citovat

Není těch 5 euro pobytová taxa? Ta se v Řecku platí vždy zvlášť.

1 Citovat

no byla to ta taxa, ale jednak to nebývá vždy zvlášť - konkrétně teď v červnu jsme se přesouvali po krétě, na bookingu jsem měl asi 8 ubytování, u 6 byla taxa v ceně, u dvou nebyla. z toho jednou to bylo transparentně popsáno, že cena není kompletní a na místě bude třeba doplatit, u druhého to nebylo, tak jsme to platit odmítli a nebyl problém.

Agoda ale měla uvedeno, že cena je kompletní včetně všech poplatků, a pak to přesto chtěli na místě tvrdě vyžadovali, a agoda neodpovídala, ani do teď. Jasně, nejde o pár euro, ale spíš o princip, nesnáším tady ty pokusy o ojebávky.

0 Citovat

Štve to, ale resit 5€? To se nikomu nevyplatí z časového hlediska.

Vetsinou to teda chteji na konci pobytu, jednou jsem to nezaplatila v Portugalsku, chteli 30€ a tez Booking mel uvedeno vc. tax. Takze to neni Agodou, spis to zkousi ubytovatel, si privydelat. 

2 Citovat

Nebylo to rezervované už před delší dobou? Ty pobytové poplatky vzrostly v Řecku výrazně od letoška.

0 Citovat

To se mi stalo s Agodou v Itálii, radili neplatit, ale ubytovatel na tom nemilosrdně trval.

0 Citovat

Mandre napsal(a): Štve to, ale resit 5€? To se nikomu nevyplatí z časového hlediska.

To mi povídej, jasně že máš pravdu a nejjednodušší by bylo hodit to hned za hlavu. Ale nějak mi to nešlo, i bez toho poplatku to bylo naše nejdražší ubytko na krétě, půlhodiny to řešila paní na recepci s nějakou supervizorkou, pak nám kvůli tomu ještě zavřeli bazén (kvůli kterému (a poloze u letiště) jsme tohle drahé ubytko vlastně vybrali), takže ve výsledku mi to vůbec nestálo zato a hlavně mi to tak moc zkazilo náladu, takže až do odletu se mnou vůbec nebyla řeč a vymýšlel jsem jen, jak se "tomu zlému hotelu" pomstít :D

0 Citovat

Recenzema ...na googlu??? někdo stále nechápe, zákazník náš pán, zejména zaměstnanci, to se ví. Já mám radši pronájmy domků a apartmánů, kde je přímo majitel zainteresovaný, tomu to nestojí za špatnou recenzi, většinou.....i když jednou na mě házel jeden na AirBnb hnuj, přitom já mu napsala hezkou recenzi :-)))), to taky nase...

0
57 reakcí